värikkäitä joulupalloja kuusessa

Ihanat joulukalenterit

Joulukalenterit ovat tärkeitä joulunalusajan ilahduttajia. Kun muuten tuntuu, että joulu vain vilahtaa ohi, toivottavasti edes joulukalenterin avaamishetkellä ehdit hetkeksi pysähtyä ja oikeasti keskittyä nauttimaan joulun taianomaisesta tunnelmasta. Niin minä ainakin pyrin tekemään. Ja tässä, on oikean joulukalenterin valinta erityisen tärkeää. Ja niitähän löytyy, vallan laidasta laitaan!

Olenkin etsinyt puolestasi kalentereita eri kategorioista:

Mutta tämä on nyt jotain vähän erilaista. Jotain, mikä ei sovi mihinkään perinteisiin kategorioihin. Nämä kalenterit kestävät vuodesta toiseen. Ja pikkuhiljaa niistä kehittyy sinulle ihana joulunajan perinne.

Ihanat joulunkalenterit

Huomaa joulu -korttipakka

Milloin olet viimeksi keskittynyt kunnolla maistamaan joulun juomia ja ruokia? Milloin olet viimeksi katsellut tarkasti rakkainta joulukoristettasi? Oletko huomannut naapuruston ihanat jouluvalot? Huomaa Joulu -korttipakan avulla pysyty paremmin pysähtymään joulun kiireiden keskellä ja havainnoimaan pienet ja isot jouluisat hetket. Korttien avulla pääset myös palaamaan ihaniin jouluisiin muistoihisi.

Pakassa on 25 korttia, joista jokaisessa on pieni teksti. Voit siis jokaiselle päivälle nostaa yhden kortin ja tehdä jonkin jouluisen tehtävän, jotka voivat olla maistelua, haistelua, katselua tai muistelua. Korttien tehtävät ovat pieniä ja joinakin päivinä voi tuntua, että haluat ottaa useammankin kortin. Se on ihan sallittua! Voit käyttää kortteja ihan niinkuin sinusta parhammailta tuntuu.

Joulukalenteri-korttipakka Luoniva.fi, 19.95 €

*Hyvän mielen joulukalenteri -kirja

Tässä joulukalenteri kirjan muodossa. Tunnetut suomalaiset avaavat joulunajan perinteitään ja kertovat kuinka heillä valmistuu hyvä joulu. Kirjassa on 24 luukkua, jokaiselle kirjailijalle oma päivänsä. Mukana ovat mm. Anu Pentik, Valtteri Torikka, Anne Kukkohovi, Paola Suhonen, Matti Mattson, Marianne Heikkilä, Anneli Kanto, Kari Kanala, Hans Välimäki Ja Riitta Uosukainen.

Sen lisäksi, että opimme muiden perinteistä, voit tietysti napata parhaimmat ideat myös itsellesi ja muokata niitä omaan jouluusi sopivaksi.
Kirjan on kirjoittanut Tiina Laaninen

Hyvän mielen joulukalenteri: *Adlibris 16,50 €

*Hyvän mielen joulukalenteri

Toinen saman niminen ja saman kirjoittajan kirja. Mutta sisältö toki erilainen 🙂 Tämä kirja on tyyliltään hieman samanlainen kuin ensimmäinen korttipakka. Kirjassa on 24 luukkua, joissa on pieniä tehtäviä, joiden äärelle pysähtyä. Tehtävien avulla pääset kirjoittamaan kirjeen, sytyttämäään jouluvaloja sekä muistamaan kiitollisuuden kaiken tohinan keskellä. Lisäksi saat luvan unelmoida tulevasta. Sopivan lyhyiden tekstien äärelle ehdit hetkeksi pysähtyä joka päivä.

Hyvän mielen joulukalenteri: *Adlibris, 15,20 €

*Hidasta elämää unelmaboksi – 24 askelta

Hidasta Elämää -brändin Unelmaboksi on laatikko, joka sisältää 24 tehtävän tehtäväkirjasen, voimaannuttavat kortit ja tarroja. Koska boxissa on sopivasti 24 tehtävää, sopii se täydellisesti joulukalenteriksi!
Nimensä mukaisesti kirjan tehtävät liittyvät unelmiisi ja siihen, miten pääset etenemään niitä kohti. Pakkauksen askelkortit tukevat kirjan tehtäviä tai kortteja voi nostaa myös milloin vain ilman tehtäväkirjaa – voit siis käyttää myös pelkkiä kortteja joulukalenterina ja keskittyä uusiin unelmiin vuoden vaihteen jälkeen.

Hidasta elämää unelmaboksi – *Hyvinvoinnin.fi 26,90 €

Viime vuosina hidastaminen ja itsestä huolehtiminen sekä ekologisuus ja kertakäyttöisyyden vähentäminen ovat nousseet eityisesti pintaan ja minusta nämä kaikki esitellyt joulukalenterit sopivat tähän trendiin. Voit käyttää niitä vuosi toisensa jälkeen aina uudelleen ja joka vuosi voit kokea niiden avulla jotain uutta. Ihminen muuttuu joka hetki jollain tapaa ja Huomaa Joulu -korttipakan sekä Hyvän mielen joulukanteri -kirjan tehtävät saavat varmasti erilaisia tunteita syttymään eri vuosina. Toinen Hyvän mielen joulukalenteri antaa vinkkejä omaan jouluusi ja jos jonain vuonna et ehdi kokeilla jotain asiaa, voit testata sitä seuraavana – tai sitä seuraavana.

Leppoisaa joulun odotusta!

Jos ostat jotain tekstissä olevien linkkien kautta, saan minä siitä pienen provision, mutta sinä et maksa mitään ylimääräistä. Nämä linkit erotat niiden sinisestä väristä, *merkistä. Kiitos kun tuet joulujuttuja-sivustoa tällä tavoin <3

toivottelee Tiina

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *