nainen lahjapaketti kädessään istuu. takana joulukuusi

5 Alle 100 € Kosmetiikka-joulukalenteria vertailussa

Vuoden 2024 joulukalentereita joudumme vielä odottelemaan, odotellessa voit palata viime vuoden kalentereiden pariin.

Jouluukuun päivän aamu. Heräät ja kaikkialla on pilkkopimeää. Talo on hiljainen.
Sipsuttelet hiljaa olohuoneeseen ja näet heti pöydällä kauniin kalenterisi.
On päivän huippuhetken aika – joulukalenterin avauksen aika.
Kosmetiikkakalenteri määrittelee päivän kulun. Pääsetkö heti aamulla levittämään kasvoillesi päivävoiteen tai kokeilemaan ripsiisi uutta ripsiväriä, vai joudutko odottamaan iltaan, jolloin pääset hemmottelemaan itseäsi ylellisen naamion parissa…

Meikkijoulukalenterit antavat mukavan katsauksen jonkin tietyn merkin meikkeihin ja ihonhoitotuotteisiin ja päätinkin tehdä pienen vertailun suosituimmista alle 100 € maksavista joulun meikkikalentereista. En kerro mitä kalenterit varsinaisesti sisältää, koska sittenhän koko yllätys menee pilalle! Mutta kuitenkin mainitsen minkä tyylisiä tuotteita kalentereista löytää.

Minä laitan kalenterit tähän järjestykeen:

1 Lumene
2 Make Up Store
3 Essence
4 The Body Shop
5 Yves Rocher

Lumene Advent Calendar 2023 – 24 Nordic Beauty Secrets

Ihana suomalainen kosmetiikkasarja Lumene on itselleni valinta, jos haluan valita varmasti laadukkaan ja toimivan tuotteen. Tämän vuoden kauniissa kalenterissa on mukana talvinen suomalainen luonto, voin melkein aistia jääkukkien kylmyyden. Kalenteri sai käyttäjiltä heti ilmestyttyään hyvät arvostelut ja sitä kehuttiinkin siitä, että mukana ei ole mitään turhia tuotteita. 24 luukkua sisältää 18 ihonhoito- ja 6 meikkituotetta. Seerumia, päivä- ja yövoidetta, puhdistusainetta ja ripsiväriä; jotain mainitakseni. Sisällön arvo on oikeasti 280 €.
Lumenen kalenteri nousi ykkössijalle viiden kalenterin arvostelussani, koska näin kolmenkympin paremmalla puolella olevana arvostaa sitä, että luukuista löytyy ehtaa tavaraa. Ja kun ostan kosmetiikkakalenterin, haluan saada silloin kosmetiikkaa, enkä esimerkiksi tarroja tai puuterivippoja – jotka nekin on toki tarpeellisia, mutta niitä yleensä jo löytyy valmiina. Lisäksi tässä kalenterissa painottuu ihonhoito, mikä on tällä hetkellä itselleni mieluisampaa kuin meikit. Tuotteiden arvo oli myös oikein hyvä, verrattuna kalenterin myyntihintaan.

Edullisimman kalenterin löysin Cocopandalta: *Lumene-joulukalenteri 89,90 € – valitettavasti poistunut cocopandalta

Make Up Store – 24 Days of Makeup joulukalenteri 2023

Make Up Storen kalenteria on odotettu ja vihdoin se on ilmestynyt! Ja odotus palkitaankin ruhtinaallisesti, koska kalenterissa on 25 luukkua, joista jokainen kätkee sisäänsä täysikokoisia tuotteita! Mukana on merkin suosikkituotteita, joten taattua laatua on tulossa! Ja kirsikkana kakun päällä kalenteri on huipputyylikäs ja kaunis musta laatikko. Suurimmaksi osaksi sisältö koostuu ihan oikeista kosmetiikkatuotteista: ihanista luomiväreistä, huultenrajauskynistä ja muista huulituotteista, bronzerista, ripsiväristä, mutta on mukaan mahtunut myös mm. siveltimiä ja hiuspanta. Joulukalenteri pitää myös sisällään mm. puuterin, mikä on hieman haastava, kun et pääse itse valitsemaan ihoosi sopivaa sävyä. Tuotteiden arvo on 307 €. Tämä kalenteri nousi listalleni toiseksi, koska kaikki tuotteet ovat täysikokoisia ja suurimmaksi osaksi ihan käyttöön tulevaa kosmetiikkaa ilman mitään mahdollisesti itselle turhia juttuja. Hintakaan ei noussut kovin korkeaksi.

*Make Up Store -joulukalenteri 85,50 € - valitettavasti loppuunmyyty

Essence Advent Calendar Merry Everything & Happy Always -joulukalenteri

Jos haluat tänä vuonna Essencen joulukalenterin, kannattaa pitää jo kiirettä! Nämä nimittäin loppuvat joka vuosi kesken jo paljon ennen kuin joulukuu edes alkaa. Essence on oma suosikki-meikkimerkkini – edullinen, mutta silti erittäin hyvä! Kolmekerroksinen kalenteri on kätevän laatikkomainen ja kuosi on raikkaan vaalea. Pidän myös kalenterin nimestä, joka on juuri tätä päivää, hieman hälläväliä Merry Everything ja ihanaa positiivisuutta Happy Always. 🙂
Kalenteri sisältää essencen omia tuotteita, joista jotku on ihanasti trimmattu jouluiseen tyyliin. Mukana on mm. highlighteriä, kajaalia, hiusklipsi, kasvonaamioita, jouluisia siveltimiä, kynsihelmiä, erilaisia huulituotteita ja kynsilakkoja. Tiiättekö, kuulostaa, että tässä kalenterissa kaikki tuotteet voisivat tulla ihan oikeasti omaan käyttöön, ilman, että saisin sen avulla viime hetken joululahjoja pukinkonttiin. Onko se sitten hyvä vai huono asia? Omasta mielestäni täydellisen hyvä.
Essence sijoittui listani kolmanneksi, koska se on edullinen joulukalenteri. Tuotteissa on myös mukana sellaisia, joiden kuosi on hieman jouluinen, ei kuitenkaan liian, että voit käyttää niitä hyvin myös joulun jälkeen. Tosin itsehän voin fiilistellä jouluihmisenä niiden avulla joulua ympäri vuoden. Tämä meinasi olla listani kärjessä, mutta tippui kuitenkin hieman alemmaksi, koska mukana oli tuotteita, joita en tarvitse – esim. kynsihelmiä ja tarroja

*essence-joulukalenteri 35 € – valitettavasti loppuunmyyty

The Body Shop The Advent of Change -joulukalenteri 2023

The Body Shopin joulukalenterit ovat vuosi toisensa jälkeen yleisön suosikkeja joulukalenterimarkkinoilla. Tämä edullisin kalenteri sisältää 24 matkakokoista yllätystä. Sen lisäksi, että saat testailla ihania tuotteita, kalenterissa esitellään myös miten yritys on kehittänyt toimintaansa kohti vastuullisempaa toimintaa. Joulukalenteri on pakattu suloisen siniseen laatikkoon ja siinä on mukavan jouluinen kuva. Jokainen luukku on omassa erillisessä pahvilaatikossaan.
Mutta, sitten aiheeseen, joka kiinnostaa varmasti myös sinua: mitä tuotteita kalenterista voi löytää? No hyvin monenlaisia ihon- ja hiustenhoitotuotteita The Body Shopin eri tuotesarjoista. Käsivoiteita, suihkuvoiteita ja -geelejä, kasvovettä, vartalovoita, shampoota ja hoitoainetta, saippuaa, naamioita sekä yksi hiusklipsikin on päässyt valikoimaan mukaan. Tuotteet ovat 30 – 60 ml pakkauksia ja niiden arvo on yhteensä 139,80€.
Tuotteita oli monipuolisesti, mutta osa kuitenkin matkakokoisia. Verrattuna esim Make Up Storen kalenteriin, tuotteiden arvo verrattuna kalenterin hintaan jäi pienemmäksi. Pidän kuitenkin yleisesti The Body Shopin tuotteista ja ehkä ainakin osan matkakokoisista tuotteista voisi säästää mahdolliselle matkalle. Näiden ansiosta tämä kalenteri löytyy sijalta 4.

Joulukalenterin löydät *The Body Shopista hintaan 79 € tällä hetkellä vain 50 €!

Yves Rocher – joulukalenteri 2023

Yves Rocher on itselleni jo lapsuudesta tuttu merkki. Aina välillä postilaatikkoon kolahti kuvasto ja sitten leikkailtiin noin postimerkin kokoisia tuotekuvia, nuolaistiin ja liimattiin ne kiinni tilauslomakkeelle. Muistaako joku muu tällaista aikaa? 🙂 No mutta sitten asiaan. Yves Rocherin joulun 2023 kuvasto ei tuo minulle valitettavasti kovin jouluista fiilistä. Tuotepaketti on enemmänkin kesäinen kukkasineen ja lehtineen – ehkä siinä on yritetty hakea jotain talvisia kasveja, mutta minulle ei tällä kertaa uppoa. Mutta ei anneta ulkokuoren häiritä, vaan mennään pintaa syvemmälle katselemaan ja sehän kannattaa, koska sisältä kuosikin muuttuu himpun verran jouluisammaksi, koska kuvitukseen tulee mukaan mm. havunlehtiä. Joulukalenteri on tosiaan kätevä laatikko, jonka avattua sisältä löytyy 24 eri kokoista numeroitua laatikkoa – käytön jälkeen sen voi uusiokäyttää.
Yves Rocherin tuotteet tulevat Ranskasta ja ovat kasvipohjaisia, joten niin myös kalenterin tuotteet ovat.
Kalenteri sisältää tuotteita ihon- ja vartalonhoitoon, hiuksille, meikkejä sekä tuoksuja ja mukana on jotain uutuuksia, jotain klassikoita sekä ihania Limited Edition -tuotteita, jotka on aina mukavia yllätyksiä. Seasta löytyy ainakin käsivoide sekä joulun kuosissa oleva suihkusaippua. Tuotteista peräti 8 kpl on täysikokoisia.
Kuosista huolimatta Yves Rocherin joulukalenteri on oikein hyvä vaihtoehto tälle vuodelle. En ole liimaillut pitkään aikaan heidän tilauskuponkejaan (enkä kyllä tilannut myöskään netistä), joten tämän kalenterin avulla saisin 24 tuotetta, joista voisin melko varmaksi tietää jo etukäteen niiden olevan laadukkaita ja itselleni sopivia. Tuotteiden arvo normaalisti olisi 145,60 €
Lopulta Yves Rocher jäi kuitenkin jumbo-sijalle kalenteriarvostelussani.

*Yves Rocher -joulukalenteri 54,90 € – valitettavasti loppunut

Mikä on sinun lempi-kosmetiikkakalenteri?

Jos ostat jotain tekstissä olevien linkkien kautta, saan minä siitä pienen provision, mutta sinä et maksa mitään ylimääräistä. Nämä linkit erotat niiden sinisestä väristä, *merkistä. Kiitos kun tuet joulujuttuja-sivustoa tällä tavoin <3

t. TIina

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *