nainen lahjapaketti kädessään mekko yllä joulukuusen edessä

4 ylellistä kosmetiikkakalenteria vertailussa

Ihanat ylelliset kosmetiikkatuotteet! Sitähän tuntuu hehkuvan sisäisestikin, kun kasvoilla on ylellistä meikkiä tai jos saa levittää vartalolleen sitä ihanaa voidetta. Arjesta tulee yhtä juhlaa, kun kosmetiikkatuoteetkin ovat ehkä hieman juhlavampia. Ja kuinka juhlaa siitä tuleekaan, kun jokaisena joulukuun aamuna saat avata jonkin uuden ihanan luxus-kosmetiikkatuotteen luukustaan ja testailla sitä itsellesi.
Jos ylelliset kosmetiikkatuotteet ovat jääneet sinulle aiemmin hieman tuntemattomammiksi, joulukalenteri on aivan täydellinen keino päästä kokeilemaan eri tuotteita ja tuotemerkkejä.

Jos hinta hirvittää, olen tehnyt myös edullisempien joulukalentereiden vertailun. Siinä on mukana alle 100 € kalentereita. Ja tässä vertailussa on siis mukana tuota kalliimpia kokonaisuuksia. Eiköhän sukelleta luxus-kalentereiden maailmaan!
ps. osa kosmetiikkakalentereista odottaa vielä julkaisua, joten päivitän listaa sitä mukaa kun kalentereita putkahtaa markkinoille.

SENSAI – Advent Calendar 2023

Ylellistä Japanilaista kosmetiikkaa edustava SENSAI tuo tänä vuonna 2023 markkinoille vaalean kalenterin, jossa luukut on pieniä rasioita. SENSAI panostaa erityisesti ihon puhdistukseen, epäpuhtauksien poistoon, kosteutukseen ja ihon ravitsemiseen ja niitä tuotteita myös kalenterista löytyy runsaasti, mutta lisäksi mukana on pari meikkituotetta huulille ja ripislle. Luukkuja on 24 ja niissä on mukana mm. SENSAIN Absolyte Silk ja Silky Purifying -tuotesarjojen tuotteita. SENSAIN tuotteet ovat hyvin ylellisiä ja monet kalenterin tuotteista sopii erityisesti ehkäisemään ihon ikääntymistä tai häivyttämään ryppyjä. Mukana on mm:

  • mikrohiilihapotettuja kuplia sisältävä kasvovesi
  • täyteläinen eteerinen voide
  • silkinpehmeä puhdistusmaito
  • UV-säteilyltä ja ikääntymisen merkeiltä suojaava seerumi
  • puhdistava entyymipuuteri

Tuotteiden yhteisarvo on 512 € ja yksistään tuon yhden täysikokoisen tuotteen arvo on 110 €.

*SENSAI joulukalenteri 323,95 € (eleven.fi)
– tällä hetkellä eleven.fi:ssä on kampanja ja jos ostat tämän joulukalenterin saat kaupan päälle 3 sensai-tuotetta ja meikkipussin.

CAIA Advent Calendar

CAIA-joulukalenterissa on mukana pelkästään täysikokoisia tuotteita, eikä siinä vielä kaikki, niitä on kalenterissa mukana 30 kpl!! Ihania ihania juttuja! Sivuilla kerrotaan kaikki mukana olevat tuotteet, joten jos kiinnostaa, näet *joulukalenterin sisällön täältä. Sisältöön on todellakin panostettu ja löydät siitä erittäin käyttökelpoisia tuotteita. Mukana on myös muutama tuote kasvoillesi, mutta ei huolta, pääset valitsemaan tilausta tehdessä ihosi sävyn (light, medium, deep). Ja miten kalenterin 24 mahtuu 30 tuotetta johtuu siitä, että jossain luukussa voi olla esimerkiksi ripsiväri ja eyeliner, tai kaksi eyelineriä, tai meikkisivellintä tai huulipuna ja huultenrajauskynä jne. Yhdessä luukussa on myös viisi naamiota, mutta se oli kuitenkin laskettu vain yhdeksi tuotteeksi. Lisäksi on esimerkiksi puuteria, poskipunaa, hiusten lämpösuoja, yöseerumi silmänympärysiholle, kuorinta-aine ja hajuvesi. Ja kaikki tietenkin laadukasta CAIA-laatua. + vielä ihana pyöreä laatikko, missä tuotteet sijaitsevat omissa pusseissaan. Wau! Tuotteiden arvo 776 €, joten ehdottomasti kalenterin hinnan arvoinen kokonaisuus.

*CAIA Joulukalenteri 2023 260 €

Youty – The Black Calendar 2023

Jos et halua kalenteriisi vain yhden tuotemerkin tuotteita, voit onneksi valita myös sellaisia, joihin tulee monen eri merkin tuotteita. Esimerkiksi tämä Youty-kalenteri jonka luukkuihin mahtuu tuotteita 23 kolmelta eri valmistajalta, eli vain yksi merkki löytyy joulukuun aikana kahdesti. Tämä kalenteri on siis mukavasti yllätyksellinen monella tapaa.. Luukuissa on mukana ihania, ravitsevia hiustuotteita, kasvojen puhdistustuotteita, ylellisiä voiteita kasvoille, kosmetiikkaa ripsille ja huulille, seerumia, naamion silmänalusille, kosteusvoidetta, kuorinta-ainetta, suolasuihketta, joitain mainitakseni.
Tuotteista 10 on täysikokoisia. Ja merkkejä, joita mukaan on valikoitunut ovat mm. Klairs, Babor, Smashbox, Sensai, Browgame Cosmetics ja Björk.
Kalenteri on rakennettu kauniiseen mustaan kangasboxiin ja tuotteet ovat sujahtaneet niin ikään mustiin numeroituihin pussukoihin. Tuotevalikoima on painottunut enemmän ihonhoitoon; voiteita, puhdistusaineita ym sekä hiustuotteita. Meikkejä tästä kalenterista löytyy vähemmissä määrin.
Tuotteiden arvo on normaalisti 510 €.

*Youty – The Black Calendar 129 € (Eleven.fi)
Tsekkaa myös muut *eleven.fi:n joulukalenterit täältä

By Lyko Mind-Glown joulukalenteri

Toisena eri tuotemerkkejä yhdistävänä kalenterina halusin tuoda mukaan Lykon kalenterin. Heidän arvokkain 220 € arvoinen kalenteri myytiin samantien loppuun, mutta esimerkiksi tätä keskihintaista kalenteria on vielä toistaiseksi jäljellä. Tosin, aiempina vuosina nekin ovat loppuneet ennen aikojaan.
Lykon kalenteriin on kerätty monpuolisesti eri kosmetiikkatuotteita meikeistä ihon- ja hiustenhoitoon ja mukana on myös tuoksuja. Nimensäkin perusteella, kalenteri lupailee omistajalleen erityistä hehkua. Mutta mitä siinä ihan oikeasti on mukana, no esimerkiksi tällaisia tuotteita:

  • kynsilakkaa, huulikiiltoa, luomiväriä, peitevoidetta, ripsiväriä
  • shampoota ja hoitoainetta ja hiusnaamiota sekä lämpösuojaa
  • erilaisia voitetia kasvoille mm. kasvoseerumi ja huulinaamio sekä täsmävoide silmänympärysiholle

Kalenterissa on tuotteita mm. merkeiltä: grazzette, Dr. Ankerstjerne, Make Up Store, Xlash, PAESE ja Maria Åkerberg.
Oiken hyvä valinta tämän vuoden kosmetiikkakalenteriksi – ei sisällä mitään ylimääräisiä härpäkkeitä, vaan kunnon kosmetiikkaa!

Kalenterin arvo olisi yksittäin tuotteet ostettuna 455 €.

*By Lyko Mind-Glown -joulukalenteri 110 €
Tsekkaa muut *Lykon joulukalenterit tästä.

Jos ostat jotain tekstissä olevien linkkien kautta, saan minä siitä pienen provision, mutta sinä et maksa mitään ylimääräistä. Nämä linkit erotat niiden sinisestä väristä, *merkistä. Kiitos kun tuet joulujuttuja-sivustoa tällä tavoin <3

t. Tiina

1 ajatus aiheesta “4 ylellistä kosmetiikkakalenteria vertailussa”

  1. Paluuviite: Ihanat joulukalenterit – Joulujuttuja.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *