Romanttiset jouluelokuvat

Tunnustan. Olen hulluna siirappia valuviin romanttisiin jouluelokuviin, joissa monenlaista sattuu ja tapahtuu, mutta lopulta prinsessa ja prinssi saavat toisensa. Ja mikäs sen mukavampi tapa olisikaan rentoutua, kun katsellen hömppää telkkarin täydeltä. Jouluelokuvat tarjoavat meille loistavaa viihdettä ja mikä parasta, mahdollisuuden unohtua hetkeksiä jokapäiväisestä kiireestä ja antaa sydämen sulaa rakkauden merkeissä. Tähän kirjoitukseen olen koonnut joukon lumoavia jouluelokuvia, jotka lämmittävät sydäntä ja saavat taas uskomaan rakkauden voimaan. Oletko valmis syventymään romanttiseen joulun maailmaan?

Lista päivittyy sitä mukaa, kun saan katsottua vuosien aikana katsomiani elokuvia uudelleen, jotta voin kertoa niistä teille paremmin 🙂

Näiden linkkien avulla voit siirtyä suoraan tietyn elokuvan kohdalle:
Let it snow – kolme talvista rakkaustarinaa

Let it snow – kolme talvista rakkaustarinaa

Tämä tarina on romanttisen jouluelokuva -genren lisäksi myös teinirakkauselokuva, jossa on mukana kolme tarinaa. Elokuvassa (josta on muuten olemassa myös kirjaversio) kaupunkiin tulee lumimyrsky (tämä lumimyrsky ei ole tietenkään mitään verrattuna Suomen ihan peruslumisateeseen, mutta ei nyt takerruta lillukanvarsiin). Yksi tarina kertoo pitkään ystävinä olleista tytöstä ja pojasta, joista poika onkin oikeasti ollut jo pitkään rakastunut tyttöön. Harmi vain kun tyttö viihtyy erään toisen pojan seurassa… Toisessa tarinassa eräs tyttö on viettänyt ihanan illan ja yön erään toisen tytön kanssa, mutta myöhemmin tuo toinen tyttö ei näytä huomaavankaan tätä toista tyttöä! Ja kolmannessa tarinassa eräällä tytöllä menee hieman huonosti poikakaverinsa kanssa, saavatkohan he välinsä selvitettyä? Jos pidät teinielokuvista, tämä on oikein viihdyttävä, kovin jouluinen tämä ei kuitenkaan ole. Talvinen, mutta ei niin jouluinen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *