Ruma joulupaita

Vai onko ne sinun mielestäsi rumia? Minun mielestä nämä ”rumat joulupaidat” eivät ole niin rumia, mutta makuasioistahan ei voi kiistellä. Joulupaidat ovat siis ilmiö, joka on noussut suosioon juhlistaen joulun iloista hulluttelua ja huumoria. Monesti rumien joulupaitojen kategoriasta löytyy myös kauniita jouluisia neuleita, mutta yleensä ne eroavat perinteisistä joulupaidoista epätavallisilla ja jopa humoristisilla kuvioilla, väreillä ja koristeilla.

Rumat joulupaidat yhdistelevät erilaisia jouluaiheisia elementtejä tavalla, joka on monesti tarkoituksellakin hieman tai hieman enemmän överi. Ne voivat sisältää räikeitä värejä, liian suuria koristeita, hassuja jouluisia hahmoja ja jopa vilkkuvia valoja. Näiden paitojen tarkoitus on herättää hymyjä ja tuoda iloa ympäröivään jouluhulinaan.

Joulupaidat ovat suosittuja juuri siksi, että voit niiden avulla tuoda huumoria ja hauskanpitoa juhlakaudelle. Ne rikkovat perinteisen juhlakauden odotuksia ja tuovat esiin joulun rennon ja leikkisän puolen. Monet ostavat koko perheelle tai kaveripiirille samantyyliset paidat ja juhlistavat tällä tavalla yhteisöllisyyttä.

Keräsin tähän muutamia kauniin rumia joulupaitoja, joiden avulla pääset kurkistamaan, minkä tyylisiä joulupaitoja onkaan olemassa. Joulupaidat ovat yleensä unisex-mallisia, eli ruma joulupaita sopii niin miehille kuin naisillekin.

Ruma joulupaita tekstillä

*Santa´s favourite Ho -joulupaita

Rumissa joulupaidoissa voi olla erilaisia tekstejä. Joskus niissä toivotellaan hyvää joulua, joskus niissä on lauseita, joissa ei ehkä ole mitään järkeä. Esimerkiksi, mitä tarkoittaa Santa´s favourite Ho? Se ei ole minulle vielä selvinnyt. Mutta teksti-paitojen avulla voi helposti keksiä vähän jutun juurta tuntemattomienkin ihmisten kanssa.

Merry Christmas Ya Filthy Animal -joulupaita

Tässä paidassa on mukava joulun toivotus, mutta lisäksi on liitetty viittaus erääseen tunnettuun jouluelokuvaan. Ya filthy animal -lausahdus kuuluu jokaisen kunnon jouluihmisen yleissivistykseen.
Ja sehän kuuluu tietenkin vanhassa kunnon Yksin kotona -elovassa.

Ruma joulupaita valoilla

*You Miss – You Drink -joulupaita

Rumien joulupaitojen erikoisuus on se, että niihin on voitu lisätä myös valoja! Eipähän tarvitse huolehtia heijastimista, kun kulkee pitkin kylänraittia jouluvalot yllään vilkkuen. Tosin tässä paidassa on vielä vähän extraa. Se toimii nimittäin myös pelinä. Kyseessä on siis pallonheittopeli ja sinä saat toimia maalina! Paidan mukana tulee palloja ja paidassasi on Petteri Punakuono, jonka punaiseen kuonoon olisi tarkoitus saada pallot osumaan. Peliä voi tekstin ohjeen mukaisesti käyttää juomapelinä, koska siinä mainitaan, että jos heität ohi – joudut juomaan.

Valot sisältävän joulupaidan voi onneksi myös pestä, kunhan vain ensin poistaa patteripesän paidan sisuksista.

Ruma joulupaita hahmolla

*Kimalletonttu – joulupaita

Joulupaidoissa on monesti mukana erilaisia jouluisia hahmoja. Yksi suosittu versio on myös sellainen, että sinä annat hahmolle pään. Eli paidassa näkyy hahmon vartalo ja sinä jatkat sitä kaulasta ylöspäin. Haluatko olla jouluna tonttu? Onnistuu hienosti tämän paidan avulla!

*Piparkakku-joulupaita

Tai sitten kuvassa on vain jokin hahmo, joka on yleensä jotenkin hassu. Rumissa joulupaidoissa harvoin näkyy mukana mitään kovin normaaleja kuvioita, kukahan näitä suunnittelee?

*Piparkakkumaa-joulupaita

Tai hetkonen, jos et haluakaan olla pelkkä pipariukko – ehkä haluat olla kokonainen piparitalo! Mitä herkkuja piparitalo kätkeekään sisäänsä vai löytyykö sielä pelkät tyhjät huoneet? Kaunis rusetti kaulassa ja talon ulko-ovessa kruunaavat tämän ruman joulupaidan!

Perinteinen joulupaita

*Neulottu joulupaita

Loppuun vielä yksi ihan tavallinen jouluneule! Siinä on iloisia joulun värejä, mahdollisesti vähän poroja tai lumihiutaleita ja kaunista neulosta. Toisen mielestä ruma, kolmannen mielestä taidokas, neljännen mielestä hauska – viidennen mielestä taas jotain muuta 🙂

Rumia (tai kauniita) joulupaitoja löytyy yleensä kaupoista joulun alla, mutta partyking.fi:stä niitä löytää myös pääsiäisenä tai juhannuksena 🙂

Jos ostat jotain tekstissä olevien linkkien kautta, saan minä siitä pienen provision, mutta sinä et maksa mitään ylimääräistä. Nämä linkit erotat niiden sinisestä väristä, *merkistä. Kiitos kun tuet joulujuttuja-sivustoa tällä tavoin <3

terkuin Tiina

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *