Käytännöllinen lahja miehelle 2024

Se jouluaaton hetki, kun saat katsoa kuinka antamasi lahja saa saajan silmät loistamaan ja hymyn nousemaan kasvoille. Ihanaa, onnistuit! Löysit juuri sen oikean jutun, mistä toinen varmasti pitää ja mitä hän tarvitsikin.

Joskus vain se lahjan keksiminen on melko haasteellista, varsinkin miehille. Alle on listattu lahjaideoita, jotka ilahduttavat vuonna 2024. Toivottavasti löydät niistä omasi tai ainakin saat vinkkejä etsintätyöhösi.

Lahjaideat miehelle

Monet miehet tykkäävät lahjoista, jotka ovat hyödyllisiä ja, jotka tulevat käyttöön. Lista koostuu siis käytännöllisistä ideoista.

Kuivaliha on hyvä herkku niin kotisohvalle telkkarin ääreen, mutta äärimmäisen hyvä ottaa myös mukaan patikalle, kalastusreissulle tai metsälle.

tekninen kerrasto.

Laadukas merinovilla on jokaisen talviulkoilijan luottovaate, se pitää lämpimänä kovemmillakin pakkaskeleillä.

kuva uistimesta, jonka voi suunnitella itse.

Suunnittele miehelle ihan oma uistin, johon saat valita itse kuvan! Kalasaalis on melkein taattu, kun tällä lähtee kalastelemaan.

kuva mutjuttimesta.

Raskaan työn raatajalla on monesti paikat jumissa. Mutjuttimella saa mutjuteltua ne ite auki, jos kumppani ei aina jaksa hieroa.

Berocca-vitamiinin kuva

Meinaako virta loppua? Kolmen kuukauden vitamiiniboostin avulla jaksaa paremmin tarpoa läpi pimeän talvikauden.

makuupussi

Tässä makuupussissa mies tarkenee nukkua pihamaalla myös talvisaikaan, se menee pieneen tilaan ja on siten helppo pakata retkelle mukaan.

jouluiset saunatuoksut rasiassa.

Himosaunojan hittilahja on erilaiset saunatuoksut. Näiden jouluisten tuoksujen avulla, mies loihtii saunaan ihanan jouluisen tunnelman.

retkiespressokeitin ja sen tarvikkeita.

Hifistelevä kahvinjuoja ottaa espressokeittimen mukaan nuotiolle! Keittimellä voi valmistaa 45 ml kahvia ja mukana tulee kätevä kuppi.

langattomat nappikuulokkeet rasiassaan.

Nappikuulokkeet automatkalle, retkeilyyn, lentokoneeseen, laivaan, metsään, salille, kauppaan, kaikkialle!

Hugo Boss -hajuvesi miehille.

Lahja, joka ilahduttaa myös miehen vierellä olevia! Perus-paras-boss, tuttu ja turvallinen tuoksu, joka kestää pitkään.

Kuvassa kaksi paistinpannua.

Älyttömän hyvä paistinpannu, johon on vaikea saada tarttumaan mitään! Ruuanlaitosta pitävälle kahdessa eri koossa.

Mocca master -kahvinkeitin.

Aika hankkia uusi kahvinkeitin? Automaattisella tippalukolla oleva Mocca master -keitin keittää pannullisen sumppia kuudessa minuutissa.

Teksti sisältää affiliate-linkkejä, jotka on merkattu *. Jokainen ostos, jonka teet näiden linkkien kautta, auttaa kehittämään tätä joulu-sivustoa, kiitos! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *