Lahja miehelle, jolla on jo kaikkea

Lahjojen antaminen on ihanaa! Paitsi, jos lahjansaaja on mies, jolla on jo kaikkea. Mitään turhaa ei haluttaisi antaa kaapin pohjille pyörimään, mutta toisaalta ei myöskään tiedä, mitä mies tarvitsee. Poikakaverilta tai mieheltä voi kysyä suoraan, mitä hän toivoisi tai kuunnella korva tarkkana, jos hän sivulauseissaan kertoo kaipailevansa jotain. Mutta jos mies asuu eri osoitteessa tai et tunne häntä kovin hyvin voi lahjan keksiminen olla yhtä tuskaa. Helpotukseksi tähän ongelmaan, on alas listattu

Toivottavasti nämä auttavat sinua päätöksenteossa! Linkkejä klikkaamalla pääset tekstissä suoraan oikeaan kohtaan.

Aineeton lahja miehelle, jolla on jo kaikkea

Aineettomat lahjat ovat hyvä vaihtoehtoja juurikin sen takia, että ne ovat aineettomia. Voit antaa omaa aikaasi, että teette yhdessä jotain – monesti mukavat tapahtumat jäävät myös hyvin mieleen ja niistä riittää muisteltavaa ja iloa pitkäksi aikaa. Laskin aineettomiksi lahjoiksi myös lahjakortit, vaikka periaatteessa niissä saattaakin olla kortti, joka annetaan, mutta nykyään monesti lahjakortti voi olla vain pelkkä sähköinen sähköpostin liite.

 1. Sinä tiedät mistä miehesi, poikaystäväsi, veljesi, isäsi tai muu, jonka kanssa vietät paljon aikaa pitää. Kehittele hänelle jokin elämys, josta tiedät että hän nauttisi.
  • Onko se piknic talvipäivänä kera lumiukkokaakaon ja korvapuustien, voisiko sinne mennä vaikka hiihtäen läpi lumisen metsän tai kesällä polkupyörällä?
  • Peli-ilta lautapelien maailmassa kaveriporukalla?
  • Romanttinen ilta puolisollesi, johon kuuluu kenties viiniä, juustoja, hierontaa, elokuva?
  • Bailuilta pitkän kaavan mukaan! Sauna, kotibileet, baarikierros, grillin kautta kotiin, sinä tarjoat juomat kotona / pari drinksua baarissa, tai vaikka koko illan?
  • Road trip naapurikaupunkiin tai läpi Suomen?
  • Konserttiliput lemppariartistin keikalle tai teatteriin?
  • Illallallinen sinun tekemänäsi?
  • Kirjaa suunnitelmasi tarkasti paperille, kieritä se rullalle ja laita narulla kiinni. Tai lähetä sähköpostilla / teskstarilla 🙂
 2. Lahjakortti paikalliseen parturiin ilahduttaa! Joko hiusten- tai parranleikkuuseen. Hiustenleikkuulahjakorttia ei suositella kaljuille… 🙂
 3. Kaurilan Saunan saunatontturetkiä järjestetään Helsingissä ja sen lähiseuduilla yleisissä saunoissa. Vaikka et asuisikaan aivan Etelä-Suomessa, voi jonkin reissun yhteyteen varauta mukavan saunaretken. Saunat ovat sekasaunoja, joten halutessasi voit varata saunaretken siten, että pääset itse mukaan olitpa mitä sukupuolta tahansa. Löylyjen lisäksi saunojat pääsevät hemmoittelemaan itseään Kaurilan Saunan käsintehdyllä luonnonkosmetiikalla ja lisäksi saunaretken aikana tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa.
 4. Lahjakortti Fitfarm-verkkovalmennukseen sopii hyvin lahjaksi tutulle miehelle, josta tiedät, että hän innostuisi kuntoilusta. Kovin tuntemattomalle ihmiselle tällaisessa voi olla riskinsä, joten tätä lahjaa suositellaan vain erityistilanteisiin 🙂 Otathan aina huomioon, että esimerkiksi paino voi olla monillekin arka paikka!
 5. Jos verkkovalmennus ei innosta, ehkä jäsenyys kuntosalille tai uimahalliin innostaa.
 6. Lahjakortti BookBeat-äänikirjapalveluun Jos ihminen on erehtynyt joskus kuuntelemaan äänikirjaa esimerkiksi lenkkeillessä, salilla, siivotessa, autolla ajaessa, kaupassa käydessä, vessassa, saunassa, nukkumaan mennessä, käsitöitä tehdessä, kokkaillessa, remontoidessa, hiihtäessä, halon kannossa tai syödessä – on hyvin vaikea totuttautua olemaan ilman äänikirjanlukijan rauhoittavaa ääntä. Siksipä äänikirjapalvelun lahjakortti on oikein oiva lahjaidea melkein kaikille. Ja vink vink, jos et itse ole koskaan kuunnellut äänikirjoja, tarjoaa BookBeat 30 päivän maksuttoman kokeilujakson uusille käyttäjille. Tuona aikana saat kuunnella 20 tuntia haluamiasi kirjoja.

Personoitu lahja miehelle, jolla on jo kaikkea

Juuri hänelle valittu personoitu lahja antaa miehelle tunteen, että häntä on tosissaan ajateltu lahjaa valitessa. Personoitu lahja voi olla nimikoitu, ehkä siihen on kaiverrettu lahjansaajan nimi tai jokin muu symboli, siinä voi olla lahjansaajan lemmikin, lemppari-ihmisen ja rakkaan paikan kuva tai sitten se on muuten valittu juuri hänelle, hänen omaan tyyliinsä tai makuunsa sopivana.

 1. Metsämiehen taskumatissakin lentelevät vesilinnut. Taskumatti kaiverruksella sopii lahjaksi metsästävälle miehelle, jotta menestyksekkään jahdin päätteeksi voi kaatoa hieman juhlistaa perinteisellä kaatoryypyllä. Mattiin voi kaiverruttaa lahjansaajan nimen tai mitä ikinä muuta keksitkään! Lahjapakkauksen mukana tulee kaksi mukia sekä tratti, jonka avulla mattiin saa kaadettua helposti juomaa mukaan metsästysretkelle.
 2. Tyylikkään nahkaisen luottokorttikotelon saa tilattua myös kaiverrettuna. Olisiko siinä omistajan nimi tai jokin teidän sisäpiiri-lausahdus, joka ehkä jollain tapaa liittyy rahaan? Tämä luottokorttikotelo on suojattu, joten sen läpi korteilta ei pystytä skannaamaan ylimääräisiä maksuja.
 3. Palapeli omasta kuvasta jopa 1000 palalla tarjoaa hauskaa ajanvietettä miehelle moneksi illaksi. Valmis palapeli on mukava ripustaa seinälle, joten palapelin lisäksi lahjaan voi paketoida myös sopivat kehykset.
 4. Matkusteleva mies tarvitsee ehdottomasti matkalaukun omalla kuvalla. Enkä nyt tarkoita välttämättä juuri omalla kuvallaan, vaikka voihan sekin olla hauska idea. Mutta kuvassa voi olla myös muistoja edellisiltä reissuilta tai jotain räikeää tai muuten sellaista, että sen sieltä matkalaukkuhihnalta helposti bongaa.
 5. Keittiössä viihtyvä mies ilahtuu laadukkaasta nimikoidusta essusta. Nahkaiseen essuun saa valita oman logon ja painattaa nimen.

Ylellinen lahja miehelle, jolla on jo kaikkea

Joulu on kerran vuodessa vaan! Lauletaan laulussakin ja jos jotain tapahtuu vain harvoin, haluaa siihen panostaa. Miten ihana onkaan kääriä läheiselle pakettiin jotain ylellistä ja arvokasta odottelemaan jouluaaton h-hetkeä.

 1. Järisyttävän kaunis Havu Aava – puusta valmistettu rannekello sopii tyylikkäälle miehelle. Puun uniikit ja vahvat kuvioinnit antavat hienon kontrastin harmaalle kellotaustalle.
 2. Yllätä kalastuksesta pitävä mies Humminbird Helix ICE 5 Chirp GPS G3 Icepack kannettavalla kaikuluotaimella! Erityisesti pilkkikäyttöön sopiva kaikuluotain piirtää kaloja ja muita yksityiskohtia erityisen tarkasti. Luotaimen avulla kalastukseen tulee aivan uusi ulottuvuus.
 3. Ylellinen Jaakon Hamam-pyyhe on oiva lahjaidea miehelle, joka pitää matkustelusta, mökkeilystä, urheilusta tai retkeilystä, koska se on yllättävän kevyt ja vie vain pienen tilan. Pyyhe on hyvin imukykyinen ja myös kuivaa nopeasti. LIsäksi pehmeytensä vuoksi sitä voi käyttää esim. torkkupeittona, piknic-vilttinä tai pöytäliinana.
 4. Robert Wlchin Drift -samppanja- ja viinijäähdytin on ruokapöydän katseenvangitsija. Se on valmistettu korkeakiiltoisesta teräksestä, joten pinta on ihanan kiiltävä ja kaunis. Jäähdyttimestä on saatavilla kaksi eri kokoa 21 ja 23 cm ja siihen sopii kaksi viinipulloa tai yks samppanjapullo.
 5. Kuinka ihana onkaan, kun kuntoilulaitteetkin alkavat olla nättejä, eikä niitä välttämättä tarvitse piilotella sohvien ja sänkyjen alle. Ainakin tämä kotimainen FItWood Kivi -voimapyörä sopii skandinaaviseen tyyliin sisutavalle miehelle kuin silimä päähän, lisäksi sillä on todella miellyttävää treenata. Voimapyörää on saatavilla monessa eri värissä, joten voit valita miehen sisustukseen sopivan.
 6. Tehokas otsalamppu valaisee pimeää vuodenaikaa ja on hyödyllinen halonhakureissulla, kävelylenkillä, remonttihommissa ym.

Kotimainen lahja miehelle, jolla on jo kaikkea

Kotimaisuus on hieno arvo myös lahjoja ostaessa. Suomi on täynnä laadukkaita ja kauniita tuotteita miehille!

 1. Kotimaisesta koivuviilusta valmistetun kaunis leikkuulauta on Suomalaisen taiteilijan taiteesta painettu ja se sopii hyvin myös miehen seinälle koristeeksi, jos sieltä ei muuten taidetta vielä löydy. Melamiinipinnoite kestää myös kuumuutta, joten leikkuulautaa voi käyttää myös pannualustana!
 2. Hukka Designin Uunikko vuoka lasikannella pitää ruoan pitkään lämpimänä myös uunista oton jälkeen. Vuoka on valmistettu vuolukivestä ja se sopii eritysen hyvin pitkää hauduttamista vaativiin ruokiin.
 3. Kaunis ja ekologinen, käsityönä valmistettu poronsarvisormus sopii miehiseen käteen. Luonnonmateriaalin ansiosta, jokainen sormus on uniikki ja väritykseltään aivan yksilöllinen.
 4. Tumma Nordic Coal lautanen tuo mukanaan aavistuksen miehistä tunnelmaa. Yksi tai kaksi lautasta sopii yksinasuvalle miehelle.
 5. Suomessa valmistettu Pahkasta tehty kuksa on mainio kaveri vaellukselle, mökille, metsästysretkelle tai kahvitauolle takapihalle. Kuksa on helppokäyttöinen, koska sitä ei tarvitse kuin huuhtaista kahvinjuonnin jälkeen.
 6. Kotimaisen sukkamestarien merinovillaiset sukat lämmittävät miehen jalkoja talven pihatouhuissa. Lisäksi niissä on mukava retkeilyaiheinen kuosi. Sukat pysyvät hyvin paikallaan jalassa kuitenkaan kiristämättä. Sukkien lisäksi voi pakettiin sujauttaa Suomalaisen Mehiläisvahan, jolla mies voi käsitellä nahkaiset kenkänsä, jotta ne säilyvät hyvinä pitkään.

Edullinen lahja miehelle, jolla on jo kaikkea alle 10 €

Jos budjetti on lahjojen suhteen rajallinen, eipä hätää! Myös edullisesti saa muistettua tuttaviaan, ilman, että tarvitsee antaa mitään turhaketta. Alla kuusi halpaa lahjavinkkiä omalle miehelle, siskon miehelle, papalle, isälle, kaverille tai vaikkapa hoitopaikan tai koulun miestyöntekijälle. Nämä kaikki lahjaideat alle 10 €.

 1. Onko tuttavapiirissäsi innokas nuotiollaistuskelija, jolle joudut kuitenkin aina lainaamaan makkaratikkuasi? Ehkä nyt olisi aika osaa hänelle oma teleskooppimakkaratikku. Mukaan tulee myös kätevä suojapussukka.
 2. Toinen oiva retkeilijän lisävaruste on ohut ja superkevyt lisäalusta heijastavalla pinnalla. Heijastava pinta auttaa pitämään miehen lämpimänä, koska osa lämpösäteilystä heijastuu takaisin kehoa kohti. Nukkumisen lisäksi, alusta sopii täydellisesti lämpöä tuovaksi istuinalustaksi, kokonsa vuoksi siihen mahtuu useampikin pylly vierekäin.
 3. Puhelin on aina mukana. Jos mies liikkuu lähellä vesistöjä tai hiekkaisilla tai muuten likaisilla taipaleilla, kannattaa puhelin suojata. Vesitiisis kännykkäsuoja suojaa puhelinta ja lisäksi sitä voi käyttää suojan läpi. Puhelin on kätevä suojata myös esim paljussa ollessa, jos tuleekin tarvetta soittaa tai näppäistä kuva. Kätevän kompaktin kokonsa ansiosta suojan voi ottaa käyttöön myös muulloin, esim. jos vaatteissa ei ole sopivan kokoisia taskuja puhelimelle.
 4. Hyvä pohjallinen voi pelastaa vanhat kengät vielä käyttöön. Lämpöä heijastavat Kaps Alu Super -pohjalliset eivät ole kovin paksut, jolloin ne eivät täytä kenkää, silti ne ovat kuitenkin erittäin lämpimät pohjan alumiinikerroksen vuoksi.
 5. Palelevan miehen pelastuksen tuovat Grabber Kädenlämmittimet. Lämmitin reagoi hapen kanssa, joten ne vain otetaan pois suojapussista ja saman tien alkavat lämpiämään. Lämpiäminen kestää muutaman minuutin ja lämpöä riittää noin kuudeksi tunniksi. Oivallinen varatavara retkelle tai pipolätkä-katsomoon.
 6. Ja viimeisenä tälle listalle täytyi saada mukaan perinteinen vartalonpesuaine! Koska käyttötavarat ovat aina varma valinta, jos tiedät miehen lempipesuaineen, vielä parempi, jos et, on miehen hyvä kokeilla välillä jotain uutta. Dick Johnnsonin suihkusaippualla mies pesee vartalonsa perusteellisesti, mutta ihoa kuivattamatta. Kaveriksi voi antaa myös pienen pyyhkeen ja saat kivan setin. Ehkäpä vielä suklaapatukka mukaan, niin saa mies oikein hemmottelupaketin.

Toivottavasti löysit listasta hyviä vinkkejä!
Jos ostat jotain tekstissä olevien linkkien kautta, saan minä siitä pienen provision, mutta sinä et maksa mitään ylimääräistä. Erotat nämä linkit sinisestä väristä ja paksummasta fontista. Kiitos kun tuet joulujuttuja-sivustoa tällä tavoin <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *