Joulumuistaminen opettajalle

Joskus lapsi haluaa muistaa opettajaansa pienellä joulumuistamisella, viettäväthän lapset suuren osan arkipäivistään opettajan kanssa. Koska opettajan omista mieltymyksistä ei välttämättä tiedä juurikaan, kannattaa lahja olla jotain yleishyödyllistä, eikä välttämättä mitään kovin isoa, koska jos jokainen lapsi antaa jotain… No arvaatte varmaan loput.

Tässä pieni, halpa, hyödyllinen ja helppo – lapsen kanssa yhdessä tehtävä muistaminen.

Pieni joulumuistaminen

Tarvikkeet:
– Tulitikkuaski
– Jotain paperia, jolla päällystää tulitikkuaski /
jotain muuta millä koristella aski; meillä oli paperin lisäksi mm. liimattavia silmiä ja nappi
– Liimaa
– Tuikku tai muu kynttilä
– Käärekaramelli

Leikkaa kaksi tulitikkuaskin kokoista palaa ja liimaa ne askin ylä- ja alapuolelle. Koristele askit haluamallasi tavalla. Hauskoja hieman possua muistuttavia askeja saat liimaamalla yläreunaan silmät ja niiden alle nappi. Myös sydämen muotoisella leimasimella leimattu kuvio on hauska. Tässä saa käyttää luovuutta, anna lapsi suunnittelee oman askinsa ja ylläty kuinka taitava hän onkaan 🙂 (meillä kävi vain niin, että lapsi liimasi askin ympärille paperin joka sivulle, joten raapaisupinta jäi nyt sitten piiloon…)

Leikkaa sopivan kokoinen pala sellofaania. Aseta tikkuaski pohjalle, laita sen päälle tuikku ja yksi käärekaramelli, kiepauta paketti nauhalla kiinni. Valmis!

Ruukataanko teillä muistaa opettajia jouluna? Meillä ei yleensä muistata, mutta tänä vuonna tytär keksi itse tämän idean, niin eskariopet saavat pienet muistamiset ennen lomalle lähtöä.

t. Tiina

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *