Kirje joulupukille

Isänpäivän iltana päätimme lasten kanssa, että nyt on joulupukin kirjeet valmiina. Pitkäänhän ne odottelivatkin jo jääkaapin ovessa ja pojan lista sai lisäyksiä niin paljon, että paperi meinasi lopulta loppua kesken. Lapset halusivat viedä tontulle myös piparit kirjeenhakupalkaksi ja niin me veimme kirjeet illan hämyssä ulos. Merkiksi laitoimme vielä lyhtyyn kynttilän palamaan, että tontut varmasti löytävät perille. Aamulla jäljellä oli enää lautanen, joten kirjeet oli haettu!

Yksi päivä oli hirveä leivoshimo, mutta lopulta päätin, että en lähde hakemaan leivoksia kahvilasta/kaupasta. Pakastimesta löytyi onneksi torttu- ja piparitaikinaa, joten saatiin kuin saatiinkin herkkuhimo selätettyä sillä kertaa niillä. Ja olihan poijat hyviä!

Piparimuotteja on kertynyt tähänkin huusholliin jo melkoinen kasa, mutta ei se haittaa. Tykkään jotenkin kovasti piparimuoteista, näitähän voisi laittaa vaikka johonkin isoon lasipurkkiin ihan joulunajan koristeeksikin. Vielä valot sinne mukaan, niin voisi olla melkoisen kiva! Voisinkin testata tätä, jos löydän tarpeeksi ison lasipurkin 🙂

Halloweenin jälkeen voi vihdoin alkaa laitella kunnolla joulua pikku hiljaa. Itse en halua kuusta vielä tähän aikaan vuodesta, mutta muita koristeita voisi kyllä jo alkaa kaivelemaan esille.

Joko sinä olet aloittanut koristelukauden?

-Tiina

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *