Lumihiutaleita kynttilöissä

Kristiina Töyli – Leikkaa Paperitähtiä

Kirjaston joulukirjat ovat vielä varastoissa, mutta tällaisen talvisen paperiaskartelukirjan kuitenkin nappasin mukaan. Siellä oli kiva ohje, jossa paperihiutaleita kiinnitetään kynttilöihin silittämällä. Aina joskus tulee tilanne, kun joulun alla voisi viedä jotain pientä viemistä jollekin. Tässä idea vaikka sellaiseen tarkoitukseen. Leikkasin kirjan ohjeen mukaisesti silkkipaperista neliöitä ja taittelin ne niin, että saisin 6-sakaraisia lumihiutaleita – tai paperitähtiä, niinkuin kirjassa sanotaan.

Tarvikkeet

Leikkasin hiutaleita ja palasen leivinpaperia. Sitten vain silitysrauta lämpenemään miedolle lämmölle ja pian pääset jo silittämään.

Silitystä

Lopulta vähän lisäsin lämpöä ja paperi tarttui nopeammin pintaan kiinni, mutta jätti siihen myös tummia läiskiä, kun kynttilä suli liikaa… Kovin tiukasti hiutaleet eivät kynttilän pintaan tartu, niin ne voi tarvittaessa myös poistaa. Itsellä ainakin mietityttää hieman näiden paloturvallisuus, joten ennen kynttilän sytyttämistä poistaisin paperit kyllä pois 🙂

Mutta nätti idea kuitenkin.

Välillä tuntuu, että jouluun on vielä niiin pitkä aika, mutta tänään tuli jo työkaverin sähköpostiin joululehden lasku, kyllä se sieltä tulee!

-Tiina-

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *