Huomaa Joulu -kortit

Olen pitkään haaveillut, että saisin tehdä jotain jouluun liittyvää muillekin asti. Koska jo viime vuonna joulun Bucket Listissäni oli ”punaisena lankana” jouluun rauhoittuminen. Valitettavasti viime vuonnakin joulun aika livahti ohi aivan liian nopeasti! Kehittelin tähän ongelmaan korttipakan, joka kantaa nimeä Huomaa Joulu.

Korttipakka sisältää 25 korttia ja korteissa on pieniä jouluisia pysähtymishetkiä joulun kiireiden keskelle. Korteista löytyy maistelua, haistelua ja katselua, kuvailuja ja muisteluita. Ai että, olen niin innoissani korteista ja otan ne itse ehkä jo ennen joulukuuta käyttöön, kun en malta odotella joulukuuhun asti 🙂

Instagramissa tulen näyttämään välillä vilkaisuja korteista, joten pistähän seurantaan myös tilini siellä, löydyn samalla nimellä eli joulujuttuja. Jos haluat ostaa kortit itsellesi myyn niitä hintaan 19,95 € – ota yhteyttä instagramin kautta tai laita viestiä info@luoniva.fi. Toistaiseksi näitä ei ole vielä muualla myynnissä 🙂

Tänä vuonna en ole vielä muuten paljon joulua laittanut, vaikka ollaan kohta lokakuussa! Talvi- ja joulumukit ovat olleet muutaman viikon käytössä ja jouluvaloja olen haaveillut ulos, mutta en ole vielä etsinyt, mihin olen ne viime syksynä laittanut säilöön… Koska talossamme asuu muitakin – ei ehkä niin jouluihmisiä kuin minä – olen luvannut, että en laita joulua tämän enempää ennen kuin lumet tulevat! Odottelen siis innoissani ensilunta, silloin meille vaihtuu vihdoin talviverhot (ne nyt ei kovin jouluiset kyllä edes ole) ja silloin katsotaan Joulutarina ja syödään ensimmäiset konvehdit.

Tuntuu kyllä, että yleensä joulua on jo tähän aikaan ollut kaupoissa? Kateellisena katselen toisten ihmisten joululöytöjä, itse en ole nähnyt kuin jotain valoja ja vanhojen joulujuttujen poistopisteitä… No, onneksi tässä on vielä aikaa. Innokkaasti odottelen myös marraskuun puoliväliä, kun lähdemme miehen kanssa jouluostoksille ihan kahdestaan ja vielä Kuopioon asti! En ole käynyt koskaan Ikeassa joulun alla ja nyt pääsen!

Tämä on niin ihanaa odotuksen aikaa.

t. Tiina

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *