Teejoulukalenteri testissä

*tässä tekstissä on affiliatelinkkejä, jotka on merkitty *-merkillä. Jos klikkaat sellaista linkkiä ja ostat hyvinvoinnin.fi-kaupasta itsellesi jotain mukavaa, saan minäkin siitä pienen siivun itselleni. Kaikki tuotto mitä saan, käytän tämän joulu-sivuston kehittämiseen 🙂

Joulukalenterin avulla on aika nastaa seurailla päivien kulumista heti marraskuun vaihduttua joulukuuksi.
24 (tai nykyisin monesti myös Suomessa 25) luukkua, jotka kuljettavat kohti h-hetkeä, juhlapäivää, joulua! Kalentereita on aivan tosi monenlaisia: perinteisiä kuvakalentereita ja suklaakalentereita, kosmetiikkakalentereita, marmelaadikalentereita, korukalentereita, itse tehtyjä kalentereita, seksivälinekalentereita, salmiakkikalentereita, olutkalentereita, joulukorttikalentereita (näistä kerroin viime vuonna), teekalentereita ja mitä vielä!

Joulukalenteri ennakkoon

Ai miten niin ennakkoon? Että varaa kalenterin ennen kuin se ehtii kauppoihin?

No ei nyt sentään, minulle ei ole niin tärkeää, onko kalenteri juuri tämän vuoden mallistosta, joten ostin viime vuoden kalenterin edullisemmin puoli vuotta ennen h-hetkeä! Hyvinvoinnin.fi -kaupasta löysin ihanan *English TeaShop -teejoulukalenterin. Kalenteri on muodoltaan vähän kuin kirja ja sen voi vielä tässä vaiheessa vuotta piilottaa kirjahyllyyn muiden kirjojen sekaan. *Hyvinvoinnin.fi-sivulla oli muitakin joulukalentereita ja lisäksi myös muita joulujuttuja, olen tykännyt koluta heidän alelaarejaan aina silloin tällöin 🙂

Enghlish Tea Shop Luomu Teejoulukalenteri sininen kannu

Kalenterin kannessa on ihania talvisia piirroskuvia, joissa lasketaan mäkeä, vedetään lasta pulkalla, rakennetaan lumiukkoa ja haetaan kuusta. Mutta hupsista keikkaa, mites siinä niin kävi, että ensimmäinen luukku avautui jo nyt?

No pitihän minun päästä testaamaan, millaista teetä kalenterista löytyykään. Tässä kalenterissa on mustaa, vihreää ja valkoista teetä.

Ensimmäisestä luukusta tuli Gingerbread tret- niminen musta tee. En ollut tainnutkaan ennen juurikaan juoda English Tea Shopin teetä, joten yllätyin teepussin koosta! Hyvä, että se mahtui minun pieneen kupposeeni – ensi kerralla täytyy ottaa isompi 😉 Tee itsessään oli hyvää, juuri sellaista mitä voisin kuvitella juovani (siitä isosta kupista) takkatulen loimutessa, kylmänä ja pimeänä talvi-iltana. Se oli vahvan mausteista, jopa hieman suuta polttelevaa. Tästä teestä löytyykin perinteisiä piparkakun makuja kanelia, inkivääriä, omenaa ja kardemummaa, joista osa on hieman polttavia.

Olen vähän kuin Roope Ankka ja saan keitettyä monet teet samaa pussia käyttäen 😅

Tämä maku siis yllätti minut positiivisesti erilaisuudellaan. Teet mitä yleensä juon, ovat melko erilaisia – ainakin paljon miedompia. Nyt en malta odottaa, että pääsen maistamaan muita makuja, mutta ne taidan avata vasta sitten joulukuussa. Pakeista löytyy teitä, jotka omaavat seuraavanlaiset nimet:

(Jo maisteltu) Gingerbread Treat
Super Star Anise
Chai Charge
Ghostly Green
Tropical Lemongrass
Punchy Peppermint
White Wonderland
Happy Holiday
Spooky Spice
Festive Spice
Post-party Refresh
Peppermint Candy
Winter Warmer

Ja vielä yksi pikku juttu. Tilauksen yhteydessä sain ihanan muistamisen – sellaisen lakupatukan, mutta en voi ymmärtää mihin se sisältö meni. Hävisi ihan yhtäkkiä johonkin!

ps. oli ihanan pehmeää ja tuoretta lakua

t. joulukalenterimiettein Tiina

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *