kissa kuusen alla lahjapakettien kanssa

Kissan joulukalenteri 2024

Kyllä kissa tarvitsee myös oman joulukalenterinsa! Kuvittele mielessäsi, kuinka onnellinen kissasi kiehnää jaloissasi, kun hän näkee, että otat taas jo tutuksi tulleen kalenterin piilosta ja hän tietää pian saavansa jotain herkkua. Kissat ovat itsenäisiä eläimiä, jotka näyttävät kyllä jos jokin ei ole mennyt niinkuin hän on asiat suunnitellut. Joulukalenterin avulla voit näyttää kissallesi, että pidät sitä arvossa. Kunhan vain osaat ostaa hänelle oikeanmakuisia herkkuja!

Sukelletaanpas sitten kissojen joulukalentereiden maailmaan

Cupid & Comet Luxury Kissa kalenteri

Tämä kissakalenteri auttaa pitämään kissasi tyytyväisenä joulun ajan hyörinässä. 24 luukkua kätkee sisäänsä neljää erilaista herkkumakua: broileria, lohta, ankkaa sekä broileria juustolla.

Tämä kalenteri auttaa pitämään kissasi tyytyväisenä joulun ajan hyörinän keskellä. Kalenterista löytyy 24 luukkua, joissa on neljää eri makuista herkkua: broileria, lohta, ankkaa sekä broileria juustolla. Pitääkö kissasi näistä mauista? Nappaa kalenteri mukaasi ja vietä ihana joulukuu kissasi kanssa, yhdessä kalenterinluukkuja avaten.
(Coolstuff.fi)

Jos ostat jotain tekstissä olevien linkkien kautta, saan minä siitä pienen provision, mutta sinä et maksa mitään ylimääräistä. Nämä linkit erotat niiden sinisestä väristä, *merkistä. Kiitos kun tuet joulujuttuja-sivustoa tällä tavoin <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *