Joululahjavinkit 2020

Hei, nyt kaikki sukulaiset ja tuttavat laittavat sivut pois, koska täällä julkaistaan nyt tämän vuoden joululahjaostoksia!

Haluan, että ostamani lahjat ovat käyttökelpoisia ja saajalleen hyödyllisiä. Aikuisten kesken arvomme niin, että jokainen saa ja antaa yhden lahjan. Siihen voi sitten panostaa hieman enemmän. Sukulaislapsille ostan pääsääntöisesti yhden lahjan, omille lapsille ehkä pari-kolme, vähän riippuen mitä meiltä uupuu.

Tyttöjen lahjat

Oma tytär 4 vuotta: – Minimuumis, dress me up -tehtäväkirja, punainen glitterliima (hän rakastaa askarrella ja varsinkin kimalleliimailla 😊 ) sekä Polle-muki (muki oli toivelistalla jo viime vuonna, mutta silloin sitä ei tullut. Viime vuonna oli toiveena Frozen, tänä vuonna vain muki, niin äiti pääsi valitsemaan 😅)

Siskontytär 6 vuotta – LOL petivaatesetti toiveen mukaisesti. Sain tämän vielä 5 euron alennuksella, kun hyllynreunaan oli jäänyt vanha hinta ja kerrankin uskalsin huomauttaa siitä..

Poikien lahjat

Oma poika 6 vuotta: uimalasit ja Twin it-peli meillä on vain kimble, afrikan tähti, uno ja timanttiponit -pelit, joten välillä on kiva saada jokin uusi. Tuo vaikutti ihan mukavalta, joten toivotaan parasta – peleistä kun ei aina tiedä etukäteen.

Siskon poika 9 vuotta: Joko SpyX Invisible Ink -kynä tai Plasmapallo

Siskon poika 10 vuotta: Adidas-sukat, tähän varmaan keksin jotain pientä lisäksi

Toisen siskon poika 10 vuotta: Minecraft-peli ei olis välttämättä ollut tädin ostoslistalla, mutta äitikin antoi suostumuksen niin saapahan toivomansa 🙂

Toisen siskon poika 12 vuotta (myös minun kummipoika): Hän toivoi rahaa. Annan 20 € ja kortinvartija, opas itsenäiseen talouselämään -kirja. Tarkoitettu ehkä vähän vanhemmille, mutta ehtiipähän sisäistää asiat 😁

Aikuisen lahja

Nainen, 40-vuotta: tietenkin itse tehdyt poronsarvi-korvakorut sekä kaulin, koska siskoni on käyttänyt pulloa kaulimena.

Seuraavaksi onkin mietinnässä paketointi. Haluaisin kierrätettävää/poltettavaa materiaalia käyttää. Lasten joulukalenterissa käytin tosiaan ihan vain ilmaisjakelulehteä, mutta ehkä se ei ole kauhean nätti? Tätä pitää vielä vähän sumplia 🙂

Jokos sinulla on lahjat ostettuna / ostatko edes mitään?

t. Tiina

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *