Joulu meni jo

Viimeksi kirjoittelin kuinka joulu oli jo lähellä. Ja nyt jo kirjoittelen, kuinka se on jo takana päin. VIime vuosina minulle on tullut selvä joulu-rutiini. Alan odottamaan sitä jo hyvissä ajoin, viimeistään juhannuksena hekumoin hiljaa itsekseni ajatuksella, että ”nyt sitä aletaan mennä joulua kohti!”. Teen jotain joulujuttuja mitä keksin, ehdin ja jaksan syksyn aikana, mutta mitä lähempänä joulu on, sitä vähemmän teen enää mitään erityisen jouluista! Siis silloin vain ELÄN joulua, voisiko sanoa näin. En laittele paljon mitään uutta tai askartele tai muuta vaan höpsöttelen jossain joulukuplassa jouluvillapaidassa ja villasukissa.

Tänä vuonna kävi sitten niin, että heti tammikuussa pistin täällä joulujuttuja.fi-sivustolla tuulemaan ja laitoinkin kaiken ihan uusiksi! Tein resepteille, askarteluille ja siivoukselle ihan omat sivunsa. Toivottavasti löydät täten helmpommin sen mitä ehkä olet hakemassa. Blogiin kirjoittelen sitten ihan vain kuulumisia 🙂 Se minulla on ehkä viime aikoina tökkinytkin tämän kanssa, kun tiedän että ihmiset etsivät netistä tietoa ja minä haluaisin vain kirjoitella osittain tänne itselleni päiväkirjaa. Nyt minulla on siis se päiväkirja JA ne reseptit ja muut mistä te lukijat haette tietoa. Olen katsellut kävijämääriä ja sitä millä sivuilla te olette eniten liikkuneet ja leivontajutut taitavat viedä voiton 🙂 Se on yksi minunkin suosikkini kun googlettelen asioita ja tämä vuoden alku onkin ollut yhtä leipomista. Olemme leiponeet melkein joka päivä tällä vuoden ensimmäisellä viikolla! Lisäksi pistin jemmaan muutamia joululehtien reseptejä, että ehdin testailla niitä vaikka tässä pitkin vuotta.

Toinen projekti mikä tällä vuodelle on meneillään liittyen jouluun on joulukalenteri. Näin ihanan vinkin taisi olla jossain somessa, jossa pariskunnan toinen oli ostanut toiselle vuoden aikana 24 arpaa ja kirjannut jokaiseen arpaan mistä se oli ostettu ja millainen keli/jos oli jotain erikoista tapahtunut silloin. Ihana ajatus ja ajattelin varastaa idean itselleni. Kiitos vain sille, joka sen jakoi eteenpäin! Lisäksi lapset halusivat tänä vuonna taas äidin tekemän kalenterin ja siihenkin ajattelin alkaa ostamaan aiemmin luukkuja, koska tänä vuonna meni melkoisen viime tippaan sen kanssa. Poikamme, joka on ensi jouluna 8 vuotias alkaa vain olla melko haastava tapaus sen suhteen, että hänelle ei enää mitkään tarrat tai muuta pienet ostokset kelpaa, joten täytyy vähän mietiskellä miten kalenterin budjetti ei pauku yli. Lisäksi, kun en halua mitään turhakkeita ostaa niin jäljelle jää melkein vain syötävät/juotavat jutut… No, täytyy liikkua silmät auki tuolla kaupoissa 🙂

Mukavaa uuden vuoden alkua kaikille! Kyllä se joulu sieltä taas tulee äkimmin kuin huomaammekaan

  • t. Tiina

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *